Divné chování Solax Hybrid - Dražice
Divné chování Solax Hybrid - Dražice
Ahojte, nezaregistrovali jste někdo náhodné stavy měniče, kdy na displeji měnič zobrazuje, plnou baterii, odběr pouze cca 30-50W, a vše co bere dům si bere ze sítě - odběry zobrazí v menu... po cca 20-30 min to naskočí do normálního stavu. Stav je stejný jak v apce tak na displeji... Všimnu si toho náhodou když jdu kolem a kouknu, co se děje když nekoukám to nevím...
Re: Divné chování Solax Hybrid - Dražice
Není to tím, že se system restartuje?
Mám jinej system a restart trvá 270 vteřin, po tu dobu to bere z DS i když je baterie plná.
Mám jinej system a restart trvá 270 vteřin, po tu dobu to bere z DS i když je baterie plná.
System Growatt 8,8 kWp, střídač 10 KW bat.Growatt 10,24 kW akumulace do vody Dražice 200 l
2 kW
2 kW
Ahoj,
Může to souviset s dočasnou chybou v řídicím systému střídače nebo s vyvažováním zátěže.
Zkuste provést restart / samokalibraci.
Může to souviset s dočasnou chybou v řídicím systému střídače nebo s vyvažováním zátěže.
Zkuste provést restart / samokalibraci.
Ahoj, od podzimu se mi objevuje téměř denně toto hlášení :Dear Customer,
Your device is generating abnormally.
Our monitoring system has identified a significant deviation in your power generation compared to the expected values.
We believe this indicates potential issues or malfunctions. Nevíte někdo co s tím?
Your device is generating abnormally.
Our monitoring system has identified a significant deviation in your power generation compared to the expected values.
We believe this indicates potential issues or malfunctions. Nevíte někdo co s tím?
-
pekac.pekac
Není nějaké bližší info ve výpisu alarmů? Buď přímo v apce nebo v menu na střídači.
Je-li systém ještě v záruce, dotaž přímo instalační firmu. Dražice se chlubí prodlouženou zárukou výměnou za dostupnost systému v “jejich” cloudu. Nechť se tedy činí.
Je-li systém ještě v záruce, dotaž přímo instalační firmu. Dražice se chlubí prodlouženou zárukou výměnou za dostupnost systému v “jejich” cloudu. Nechť se tedy činí.
Začalo mi to chodit od té doby co pořádně nesvítí, jinak od jara do podzimu nic. Já si nastavil na Solax cloudu aby mi chodily všechny upozornění, tohle není chyba, ale jenom nějaká nesrovnalost. Dražice..... to je kapitola sama pro sebe. Jejich podpora mi tvrdí že musím mít měření CTměřičem přímo na din liště a nee přes cívky. Tak jsem ten měřič koupil a elektrikář mě důrazně upozornil že tenhle meřák posílá data á 5min a není online jako cívky.