Ahoj všem, posílám update. Zatím bohužel nic nepomohlo a střídač blbne dál. Tady je shrnutí toho, co všechno už jsem za poslední týdny absolvoval:
FVE Podpora mě nejprve nasměrovala na firmu SOLSOL. Ti udělali na dálku upgrade FW na verzi 1231 – nepomohlo.
SOLSOL mě následně poslal na firmu AZ Traders, protože měli podezření, že problém a výpadky způsobuje AZ Router.
S AZ Traders jsme to prověřili a já pak AZ Router pro jistotu na dva dny kompletně vypnul jističem. Bojler se nahříval jen manuálně přes funkci boost na slave jednotce – nepomohlo, chování střídače bylo úplně stejné.
Zpátky na SOLSOL. Odpověď: „Vyplňte reklamační protokol a odmontujte střídač, pošlete nám ho na diagnostiku do Olomouce.“ Protokol najdete přímo zde:
https://solsol.eu/cs/reklamace-aeg. Samozřejmě vyžaduje věci jako měření izolačního odporu stringů megmetem, což běžný člověk doma neudělá. Nehledě na to, že si střídač sám neodpojím a neudělám bypass v rozvaděči, aby dům vůbec fungoval z distribuce.
Obrátil jsem se na oficiální zastoupení GoodWe. Odepsali mi, že rebrandované střídače (AEG) nepodporují a ať to řeším se SOLSOLem. Jenže přímo v SEMS portálu mi to u mého střídače generuje tento oficiální záruční list:
Warranty_certificate.png
Jasně se tam píše: „YOUR WARRANTY IS ADMINISTERED BY GOODWE“ s platností až do března 2028. Takže jsem jim obratem odepsal znovu, přiložil tenhle jejich vlastní certifikát a uvidíme, jak se k tomu teď postaví.
Mezitím dorazilo vyjádření od SOLSOLu:
Komunikace: Prý se baví jen se svými partnery. Jelikož původní ticket založila FVE Podpora, mám to řešit výhradně přes ně.
Demontáž a měření: Odbornou demontáž, bypass rozvaděče i povinná měření na střeše (izolační odpor apod.) má zajistit a doložit FVE Podpora.
Lhůta a záruka (tady přituhuje): SOLSOL nedokáže garantovat lhůtu vyřízení, prý je nedostatek dílů u AEG a trvá to dlouho. Navíc mě varovali, že „jelikož zařízení není v záruce od původního dodavatele, může být případná analýza a oprava zpoplatněna“. (Původní montážní firma je totiž v insolvenci).
A korunu tomu nasadila FVE Podpora, která mi v reakci na to poslala jen odkaz na svůj ceník servisních prací:
https://www.fvepodpora.cz/cenik/
Odepsal jsem jim, že střídač je prokazatelně v záruce (přímo pod křídly GoodWe) a chci vědět, jak to hodlají řešit.
Toliko zatím můj update. Je to skvělá ukázka toho, jak se k vám firmy chovají, když u nich člověk něco kupuje, a jak to vypadá, když se pak objeví reálný technický problém. Jakmile budu vědět víc, dám vědět.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
FVE -> 10kWp panely JIH + ZÁP / AEG 10.0H2 (GoodWe 10K‑ET Plus) a baterka AS-BBH1-10000/HV (AEG 10kWh)