elektřina pro soláry jak vyřídit u ČEZ ?

Odpovědět
Stzapols1

elektřina pro soláry jak vyřídit u ČEZ ?

Příspěvek od Stzapols1 »

dobrý den jsem tu nový a chci se zeptat, kamarád z obce by mi namontoval 16 panelů na střechu a zařídil vše kolem montáže a meniče, nicméně mi doporučil virtuální baterii u Čezu s tím, že si musím vyřídit toto sám, jsem u Čezu a mám sazbu D57D a byl jsem se zeptat u nás ve městě , kde mi řekli, že jsou prodejci a musím na distribuci, po telefonu mi zde řekli že si mám vyplnit nějaký formulář ale měl bych vědět přesně co budu na střechu dávat. Já jsem si někde četl , že se to u nich dá vyřídit dřív ještě než to budu mít namontované, může mi prosím někdo poradit jak postupovat, oni tototiž v obci to mají všichni do baterek a spotřebíičů doma bez Čezu ale já to mám blbě vyřešené a tak by mohla připadat tato možnost jako nejschůdnější ,
xmasin

Re: elektřina pro soláry jak vyřídit u ČEZ ?

Příspěvek od xmasin »

Jakmile bude schválená FVE od distribuční společnosti, tak se jen požádá o změnu tarifu, ale pozor od 1.4. se ceník výrazně mění:
https://www.cez.cz/edee/content/file/pr ... di_web.pdf
brumlaj

Re: elektřina pro soláry jak vyřídit u ČEZ ?

Příspěvek od brumlaj »

Musíš požádat distribuci o připojení mikrozdroje na jeho formuláři. K tomu budou chtít jednopólové schéma - to si nakresli co vlastně chceš. No a pošlou Ti návrh smlouvy. Buď podepíšeš a budeš se podle ní dál řídit, nebo můžeš o jednotlivostech vyjednávat.
Myši umírají v pastích, protože nechápou, že ten sýr není zdarma. (mnou upravené motto jednoho z webů)
Odpovědět

Zpět na „Elektroporadna“