dohled nad FVE výkonu do 10 kwp

Odpovědět
Bloom

dohled nad FVE výkonu do 10 kwp

Příspěvek od Bloom »

Přátelé na tomto fóru je řešeno mnoho problémů a připadá mi ,že nikdo neřeší problémy obyčejných lidí, kteří dají velké peníze firmám na zřízení FVE,ale v rámci velkého zájmu fi nestíhají,ale bohužel nikdo s nimi nic neudělá. Nejsou dodrženy smlouvy na dokončení, 3 měsíce se čeká na RT a další 3 měsíce na paralelní připojení. Smutné na tom je, že ČOI toto řešit nemůže a odkazuje na soudní řešení. Pokud znáte někdo řešení, ozvete se prosím, určitě by to pomohlo mnoha lidem.Díky za pochopení, ale jsem z toho všeho už docela na ...n / znechucen/.
Diablo007

Re: dohled nad FVE výkonu do 10 kwp

Příspěvek od Diablo007 »

Žádné řešení není. Máš smlouvu s firmou a pokud nedodrží termíny tak to je pak k řešení dle platných zákonů ČR co za řešení jiného čekáš?
6,3kWp z toho 3,15kWp jižní fasáda a 3,15kWp jižní střecha, 2ks paralelně MPP SOLAR 5048MK alias King, liion 14S 1kAh++
Asiunda
Výkon panelů v FVE [Wp]: 9999
Kapacita baterie [kWh]: 99
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Asiunda »

Bloom píše: sob úno 11, 2023 7:39 pm Přátelé na tomto fóru je řešeno mnoho problémů a připadá mi ,že nikdo neřeší problémy obyčejných lidí, kteří dají velké peníze firmám na zřízení FVE,ale v rámci velkého zájmu fi nestíhají,ale bohužel nikdo s nimi nic neudělá. Nejsou dodrženy smlouvy na dokončení, 3 měsíce se čeká na RT a další 3 měsíce na paralelní připojení. Smutné na tom je, že ČOI toto řešit nemůže a odkazuje na soudní řešení. Pokud znáte někdo řešení, ozvete se prosím, určitě by to pomohlo mnoha lidem.Díky za pochopení, ale jsem z toho všeho už docela na ...n / znechucen/.
Asi špatnej HROB.
Trvalý začátečník.
https://youtu.be/8mhxeORHeag
Diablo007

Příspěvek od Diablo007 »

Jediné co ti můžu doporučit tak firmě ohlásit že necháš udělat revizi a audit na jimi provedenou práci a v případě nesrovnalosti podáš u PČR žalobu pro podvod atd.mensi motivace neškodí
6,3kWp z toho 3,15kWp jižní fasáda a 3,15kWp jižní střecha, 2ks paralelně MPP SOLAR 5048MK alias King, liion 14S 1kAh++
Dagus

Příspěvek od Dagus »

No a na jejich náklady tu revizi a opravy a dopočítat ztráty. Ale divil bych se, kdyby neměli neprůstřelné smlouvy. Tady bude klasicky člověk tahat za kratší konec.
pave69
Výkon panelů v FVE [Wp]: 9900
Kapacita baterie [kWh]: 18

Příspěvek od pave69 »

Ale to PPP jde plně za distributorem, za to instalační firma nemůže. Soudit se s distributorem dá, ale reálná škoda je třeba 5-10k Kč? Já jsem prostě počkal, což je praktické, protože distributor potom připojí a neotravuje. Ale není to moc čestné, to uznávám. Ideální by bylo do toho namočit Patrika z Dětí Země, ať se soudí on za nás, ale já to s ním teda domlouvat nepůjdu. :P
Diablo007

Příspěvek od Diablo007 »

pave69 píše: ned úno 12, 2023 11:33 am Ale to PPP jde plně za distributorem, za to instalační firma nemůže. Soudit se s distributorem dá, ale reálná škoda je třeba 5-10k Kč? Já jsem prostě počkal, což je praktické, protože distributor potom připojí a neotravuje. Ale není to moc čestné, to uznávám. Ideální by bylo do toho namočit Patrika z Dětí Země, ať se soudí on za nás, ale já to s ním teda domlouvat nepůjdu. :P
On nemá od instalační firmy revizi do teď tohle není problém distributora ale instalační firmy až ta mu dodá veškeré podklady teprve běží čas pro PPP.
Odpovědět

Zpět na „Elektroporadna“