dohled nad FVE výkonu do 10 kwp
dohled nad FVE výkonu do 10 kwp
Přátelé na tomto fóru je řešeno mnoho problémů a připadá mi ,že nikdo neřeší problémy obyčejných lidí, kteří dají velké peníze firmám na zřízení FVE,ale v rámci velkého zájmu fi nestíhají,ale bohužel nikdo s nimi nic neudělá. Nejsou dodrženy smlouvy na dokončení, 3 měsíce se čeká na RT a další 3 měsíce na paralelní připojení. Smutné na tom je, že ČOI toto řešit nemůže a odkazuje na soudní řešení. Pokud znáte někdo řešení, ozvete se prosím, určitě by to pomohlo mnoha lidem.Díky za pochopení, ale jsem z toho všeho už docela na ...n / znechucen/.
Re: dohled nad FVE výkonu do 10 kwp
Žádné řešení není. Máš smlouvu s firmou a pokud nedodrží termíny tak to je pak k řešení dle platných zákonů ČR co za řešení jiného čekáš?
6,3kWp z toho 3,15kWp jižní fasáda a 3,15kWp jižní střecha, 2ks paralelně MPP SOLAR 5048MK alias King, liion 14S 1kAh++
- Asiunda
- Výkon panelů v FVE [Wp]: 9999
- Kapacita baterie [kWh]: 99
- Kontaktovat uživatele:
Asi špatnej HROB.Bloom píše: ↑sob úno 11, 2023 7:39 pm Přátelé na tomto fóru je řešeno mnoho problémů a připadá mi ,že nikdo neřeší problémy obyčejných lidí, kteří dají velké peníze firmám na zřízení FVE,ale v rámci velkého zájmu fi nestíhají,ale bohužel nikdo s nimi nic neudělá. Nejsou dodrženy smlouvy na dokončení, 3 měsíce se čeká na RT a další 3 měsíce na paralelní připojení. Smutné na tom je, že ČOI toto řešit nemůže a odkazuje na soudní řešení. Pokud znáte někdo řešení, ozvete se prosím, určitě by to pomohlo mnoha lidem.Díky za pochopení, ale jsem z toho všeho už docela na ...n / znechucen/.
Trvalý začátečník.
https://youtu.be/8mhxeORHeag
https://youtu.be/8mhxeORHeag
Jediné co ti můžu doporučit tak firmě ohlásit že necháš udělat revizi a audit na jimi provedenou práci a v případě nesrovnalosti podáš u PČR žalobu pro podvod atd.mensi motivace neškodí
6,3kWp z toho 3,15kWp jižní fasáda a 3,15kWp jižní střecha, 2ks paralelně MPP SOLAR 5048MK alias King, liion 14S 1kAh++
No a na jejich náklady tu revizi a opravy a dopočítat ztráty. Ale divil bych se, kdyby neměli neprůstřelné smlouvy. Tady bude klasicky člověk tahat za kratší konec.
- pave69
- Výkon panelů v FVE [Wp]: 9900
- Kapacita baterie [kWh]: 18
Ale to PPP jde plně za distributorem, za to instalační firma nemůže. Soudit se s distributorem dá, ale reálná škoda je třeba 5-10k Kč? Já jsem prostě počkal, což je praktické, protože distributor potom připojí a neotravuje. Ale není to moc čestné, to uznávám. Ideální by bylo do toho namočit Patrika z Dětí Země, ať se soudí on za nás, ale já to s ním teda domlouvat nepůjdu. 

On nemá od instalační firmy revizi do teď tohle není problém distributora ale instalační firmy až ta mu dodá veškeré podklady teprve běží čas pro PPP.pave69 píše: ↑ned úno 12, 2023 11:33 am Ale to PPP jde plně za distributorem, za to instalační firma nemůže. Soudit se s distributorem dá, ale reálná škoda je třeba 5-10k Kč? Já jsem prostě počkal, což je praktické, protože distributor potom připojí a neotravuje. Ale není to moc čestné, to uznávám. Ideální by bylo do toho namočit Patrika z Dětí Země, ať se soudí on za nás, ale já to s ním teda domlouvat nepůjdu.![]()