Tohle je 8Ah, 281 Wh. AP 300 S.
Dělají ještě novější, STIHL AP 500 S, která zvládne větší proudy. Ale ty peníze za to nedám, 10tis, se zbláznili

AP 300 je slabá baterie, je potřeba "AP 300 S", nebo "AP 500 S".liškovrah píše: ↑čtv lis 09, 2023 3:27 am Tak na základě zdejších pozitivních recenzí Stihl MSA 220C jsem si ji koupil a hned litoval.Včera jsem začal reklamaci,prodejce pitomec,napsal jsem zastoupení firmy.Budu referovat jak se to vyvine.
Řetízek ouzkej,každý nabíjení brousím,protože se z ostří vylamují kousky,naposled se vylámalo 5 zubů co honí řetězka.Asi to je překalený.Podavač zboží v prodejně s blbejma kecama dal nový.Na divnou baterii,která se hřeje nad poměry a je měkká opáčil,že to je normální a odkázal na zastoupení.Nenapsal protokol,vadu nevidí.V návodu k baterce nejsou uvedeny mezní teploty.Jaká teplota je pro lilon článek ještě OK?
Baterie AP300.
Má 30let stará Husqvarna se stejně dlouhou lištou je proti tomuhle drahýhu šmejdu pohodovej stroj.
AP300 je pro pilu fakt naprd, má nízký max proud. Je dobrá do sekačky, ale ne pro větší pilu. To chování, co popisuješ, moje baterka nedělá.liškovrah píše: ↑čtv lis 09, 2023 2:07 pm AP300 mi doporučil prodejce,nikdy mi to BMS nevypla na přehřátí,červeně neblikalo a baterie horká cca 60deg na obalu.Řetěz original co byl v krabici.
S dovozcem zatím vyměněny 3 maily,nemohu z něj dostat provozní teploty baterie.Když vypne ne podpětí 0 zelených,začnu nakládat a baterie zahlásí50%.Čert ví co tam je za pajšl,ale vím,že toho hodně dělají v Číně.