V3S... řídil jsi to? Já ano! Hroznej křáp! Průjezdnost sice vysoká, ale jen chvílu, furt se to sralo... Hučelo to hrozně, v zimě v tom posádka mrzla (bylo to chlazené vzduchem) a v létě to topilo furt jak stará šaliny v Brně... (horký vzduch přes odpory primitivní odporové regulace foukaly ventilátory do kabiny jako topení v zimě, což bylo nedostatečné, ale i v létě..., což bylo přebytečné, děs...) Nevytočilo se to nikde, neb to mělo jednoduché klouby na přední hnané nápravě. Posilovač řízení byl leda v podobě velkého oběda a silného chlapa... Emise leda EURO -6...Vladimir Mahr píše: ↑pát srp 09, 2024 3:30 pmSice to nepatří k tématu, ale jako zkurvený špagát stále nechápu, jak někdo za totality dokázal vyrobit automobil s takovou průchodivostí v terénu a teď za demokracie z jejich potomků nic kloudného nevypadne.
Za demokracie si mohu dovézt i ze zahraničí cokoliv! (mám Land Roer a projede i přes řeku Dyji - osobně vyzkoušeno jen moja pištěla, že nemá gumáky , kdyby jsme uvázli a že je teprve jaro a voda ještě ledová, jestli jsem se nezbláznil! Nakonec vše natočila a ze zážitku byla později nadšená Že prej nic takového by s manželem, co ani nemá řidičák, by nikdy ani nezažila )