Díky edovi22 za doporučení.
Instalována kvůli detekci sněhu na panelech. Zatím tam žádný nebyl! Takže spokojenost.
Prosím, potěšení je na mojí straně!Momo píše: čtv srp 29, 2024 4:06 pm Kamera Tapo C320WS v provozu.
Díky edovi22 za doporučení.
Instalována kvůli detekci sněhu na panelech. Zatím tam žádný nebyl! Takže spokojenost.![]()
Ale no tak, kamera pozná hlaně požár! O to tady šlo hlavně. A sníh, u syna na ploché střeše, kde nevidno jak u mě i ze dvora okem, vidím na kameře a okem na displeju mobilu a oko pozná sníh od krupCmrnda píše: čtv srp 29, 2024 8:23 pm No nevím, ale spíš bych věřil na nějaký tlakoměr pod panely než kameře která nerozpozná kroupu od šněžení.
Nějak jsem zabloudil do tohohle tématu a já mám tedy poznatek z výroby JV a JZ směrů takovýhle.Youda píše: sob led 21, 2023 12:56 pm Ano, vstupuje do toho spousta faktorů. Plocha, nosnost, vítr, stíny, náklady atd. Někde prostě podmínky nedovolí nic jiného, než kompromisní řešení. Z pohledu celého roku ty stříšky zas tak špatné nejsou, viz níže.
Dělaj se za dva litry např.: DCK ER212/NRP-P-FV takže se nic nevyrábí a je k tomu i typový štítek, jenže ČEZ má v podmínkách "rozvaděčová skříň vanového typu" což jsme na tenkém ledě s vyřezáváním a vrtáním do zdiva .......Momo píše: úte zář 10, 2024 1:06 pm......... Soused teď dělá FVE, rozvaděč má starý asi 15 let a řeší to obyčejnou montážní deskou, kterou nakotví do zdiva sloupku.
Dvířka s rámem zůstanou, vnitřní držáky asi vyřízli, původní krycí maska se vyhodí.
Cena za díly bude asi minimální. Jenom ta deska a plastový modul pro ty jističe.
Je to možné takto udělat? ............