Takže hotovo...
Největší část práce bylo prodlužování těch profilů

, samotná montáž docela v pohodě, takže až to budu dělat příště, už se toho nebudu tak obávat... Díky všem za rady

Celé to stojí vysoko nad loukou, pod mezí, takže nějaký stín tam samozřejmě je, ale pro moji potřebu by to mělo být v pohodě. Když tak ty nejdelší větve a mladý nálet časem zruším.
Ty profily tu konstrukci fakt zpevnily, alespoň subjektivně se mi to zdá docela docela tuhé, ale poslední slovo má bouřka.
Jo, ještě k té montáží přimo do otvorů na panely: dělala jsem tak pár konstrukcí, a bylo to vždycky dost o nervy a hodně pracné, kvůli přesnosti, konstrukce musí být na tohle připravená a musí být dobrý přístup ze spoda. Obnáší to všelijaké zkracování šroubů, teď jak to chytit, aby se to při utahování neprotáčelo... Proto jsem si chtěla vyzkoušet konstrukci na profily, a je to vážně jednoduché, nemusí to být nijak zvlášť přesné, a dá se s tím všelijak hýbat. Jo, bylo to dražší o ten hliník, to je pravda.
Teď je na řadě dokopání rygolu pro kabeláž a připojení. No a pak to konečně oseju travou, a bude to snad i hezké. Teda, pokud zaprší. Je u nás příšerné sucho, to málo, co včera spadlo, jen tak zasyčelo.