Jak si prohlédnout web Mivvy?
Jak si prohlédnout web Mivvy?
při výběru kůkís je seznam tak dlouhý, že se nevejde na stránku. A nelze skrolovat. Takže nejde ani potvrdit či popřít. Opravdu šikovně se zbavují prohlížejících hned ze startu. Co kdyby si nedejbože něco vybrali.......
Myši umírají v pastích, protože nechápou, že ten sýr není zdarma. (mnou upravené motto jednoho z webů)
-
frenky
- Výkon panelů v FVE [Wp]: 8700
- Kapacita baterie [kWh]: 30
Re: Jak si prohlédnout web Mivvy?
Ahoj, hned jsem vyzkoušel a u mne se nic takového jako popisuješ neděje. Stránky https://www.mivvyenergy.cz/ fungují normálně.brumlaj píše: pát pro 05, 2025 8:43 am při výběru kůkís je seznam tak dlouhý, že se nevejde na stránku. A nelze skrolovat. Takže nejde ani potvrdit či popřít. Opravdu šikovně se zbavují prohlížejících hned ze startu. Co kdyby si nedejbože něco vybrali.......
STUDER 2ks XTM4000-48, 2ks VT-80, 4 ks sodíkových AKU E4815
Zdravím Frenky, vyzvali Tě k výběru kůkís?
edit: po Frenkyho příspěvku náhled jak to vidím JÁ
edit: po Frenkyho příspěvku náhled jak to vidím JÁ
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) brumlaj dne pát pro 05, 2025 9:01 am, celkem upraveno 1 x.
Myši umírají v pastích, protože nechápou, že ten sýr není zdarma. (mnou upravené motto jednoho z webů)
-
frenky
- Výkon panelů v FVE [Wp]: 8700
- Kapacita baterie [kWh]: 30
Nevyzvali, asi vědí, že sušenky já nerad.
STUDER 2ks XTM4000-48, 2ks VT-80, 4 ks sodíkových AKU E4815
-
dumi
- Site Admin
- Výkon panelů v FVE [Wp]: 9850
- Kapacita baterie [kWh]: 32
nebylo by lepsi to nahlasit primo jim? 
STOP chatcontrol: Bojujme za své soukromí https://fightchatcontrol.eu/
9.6kWp, 32kWh, 10kW inverter
BTC adresa pro podporu chodu fora: bc1qf5ueu7f9nunncnuz4vwlj3cnjk4m8asxejlhku
Výborný nápad. A jak se dostat k jejich kontaktnímu formuláři přes tu průdu poradíš? Tady nejsem v 1. komerční zóně? 2. v části zvané mivvy ENERGY - rady, postupy, návody ?
Chci poradit postup případně ať mi daj návod jak to u nich chodí. Je to mimo pravidla fóra? (jo a telefén což je jediné vydolovatelné info z toho webu - viz. výše - používám jen tak jak chci aby ostatní otravovali mne)
-
dumi
- Site Admin
- Výkon panelů v FVE [Wp]: 9850
- Kapacita baterie [kWh]: 32
V pohode, klidne to sem pdsat muzes, neni to nic proti nicemu.
Jinak musis si kopit vetsi monitor nebo ho dat na vysku, pak se ti to tam vleze. Ja to tam mam jen taktak, ale nastavit to lze. ;D
Jinak musis si kopit vetsi monitor nebo ho dat na vysku, pak se ti to tam vleze. Ja to tam mam jen taktak, ale nastavit to lze. ;D
STOP chatcontrol: Bojujme za své soukromí https://fightchatcontrol.eu/
-
pibi
- Výkon panelů v FVE [Wp]: 16
- Kapacita baterie [kWh]: 44
Stačí změnit měřítko stránky, podržet Ctrl a kolečkem na myši pootočit k sobě. Většinou tuto funkci využívám naopak, vzhledem k horšícímu se zraku. 
7,5kWp JV, 3,75kWp JZ, 2 x Victron MP II 5kVA, 3 x SmartSolar 150/70, Smartshunt, Cerbo, 16x280Ah + 16x305Ah + 16x305Ah LiFePO4 + 3xJK BMS.
K levné elektřině se dostaneme jen vytrvalou prací a svým kapitálem. Vladimír List, Elektrisace Československa 1934
K levné elektřině se dostaneme jen vytrvalou prací a svým kapitálem. Vladimír List, Elektrisace Československa 1934
-
luky
- Výkon panelů v FVE [Wp]: 5000
- Kapacita baterie [kWh]: 12
Bohužel, vidím to každý den - půlka webů je optimalizovaná pro 2 metrový monitor nebo mobil - nic mezi - a na normálním notebooku nemám šanci. Můj trik je otočit notebook (díky akcelerometru se diplej otočí o 90°) a pak jsou i tyhle tlačítka dostupné.
Spíš bych zahrabal dva metry hluboko toho člověka, co vymyslel, že se mě každý web bude ptát na sušenky...
Spíš bych zahrabal dva metry hluboko toho člověka, co vymyslel, že se mě každý web bude ptát na sušenky...
mobilní elektrárna (VW California): 290Wp mono, Winston 12V/130Ah, Victron MPPT 75/15, Victron inverter 250VA, Victron charger 20A. Orion 30A
domácí elektrárna "ETERNIT": FV 5kWp, LiFePO4 48V/120Ah+120Ah, Axpert King 48/5000
domácí elektrárna "ETERNIT": FV 5kWp, LiFePO4 48V/120Ah+120Ah, Axpert King 48/5000
No právě že nevyberou. Provozovatel webu se vůbec nemusí někoho ptát, protože se dostane přímo k počítačům co jsou připojeny, a je pak na skriptech jak budou stránky fízlovat, budou-li chtít.
Takže "cukříky" jsou dnes vice než dřív pouze ubohou komedií.
Řešením je sandbox okno browseru, které sice nic neví a automaticky vás nepřihlásí, ale taky nic neukládá. Pak můžete s klidným svědomím odkliknout všechny cookies, po zavření toho okna se zase ztratí.
Aby se okno uložilo je možné použít Sandboxie a v něm nastavit co a jak. Ukládá se v jednotlivých chlívech podle programu a spouští se jako ANONYMOUS LOGON. Ale neřeší to špatně napsaný výběr jako je řešený výše.
Moc díky všem za rady, zvlášť to zmenšení stránky přes control mne nenapadlo. Dík.