Díky

Dřevo s tím nátěrem mám vyzkoušené na jiných stavbičkách, počasí to určitě snese. S tím překryvem máte pravdu, ještě budu dělat poslední trojici panelů jinde, a tam přesně s tímhle počítám, na krajích těch profilů už nic být nemusí. Ty závitovky jsou M24, podložky vypadají jak jídelní talíř a matka by se dala použít jako zbraň. Sice se v železe nevyznám, ale budí to ve mě docela důvěru. Budu kontrolovat, zda se to nějak neposouvá a jak to dřevo pracuje, ty příčky bych tam dát časem mohla.
No, dokončila jsem ten přechod na 24V (viz. u mě na blogu, koho by to zajímalo), takže pole teď může dávat plný výkon. Počasí úplně nevychází, ale pro běžný provoz mi to stačí - i v tomhle počasí jsem na tom zahlédla výkony skoro nominální (přes 2kW). Takže účel zatím plní. Jen si budu muset zvyknout na ty počty - 24V nemám v krvi a ty proudy mi taky připadají neuvěřitelné (nezvykle malé).
Měnič jsem zapojila tak, jak jste mi na jiném vlákně radili (propojení s PE distributora a PEN můstek v měniči), a tak nějak nic nevybuchuje, takže se těším, že na to budu moct zapomenout. Na zátěžový test pračkou jsem se zatím kvůli počasí nedostala.
Zbyl mi Victron 12/1600VA Compaq, sice jsem myslela, že bych si jej nechala, ale na malé aplikace mi vlastně stačí ty slabší, tak jej asi pošlu dál. Třeba by se někomu tady hodil na chatu, nebo do karavanu?
Ještě budu muset řešit výměnu stykačů v přepínači sítí, na jiném vlákně.