Jen další paušální(!) výpalné...

Jednak mi jde spíše o princip, a druhak - je důležitý to: zatím! To znám..., např. internet mi začínal na 150kč/měs a za dva roky po mě chtěli 750,- a tak je to se vším...
Na mě nekoukej, ale jen tak mě napadlo, kolik musí inkasovat tenhle stát měsíčmě od všech poplatníků, když si vezmu povinné odvody na zdravotní, sociální, daně z příjmu a další "skoro" povinné platby jako za proud, internet, televizi, rádio atd.
Stát co inkasuje, to také rozdá a ještě si musí další peníze půjčit.
No právě, stát přes zkorumpované politiky rozdává, ale kam? Ukrajina, západní Evropa, Izrael, USA, Čína atd.
Stát hlavně utrácí peníze co nevydělal a ještě ty,co vydělávají místo aby je podporoval,tak jim hází klacky pod nohy,zcela jinak by to vypadalo,pokud by měli stejnou odpovědnost jako s nakládáním se svými penězi,to je tak,když za svoje hospodaření nijak nezodpovídá,jako další se mi jeví předvolební sliby,,pokud by tu byla skutečná demokracie,tak by porušení slibu mělo znamenat okamžité zbavení funkce .....
takže je správné zavádět poplatky i pro ty,co to nebudou pužívat,pochopil jsem to dobře....jinak v místní samosprávě jsem....hezký denVITEK píše: ↑ned čer 30, 2024 8:13 pm Uz se nam to zvrhava ale komentar. Tak si jahodovaku zkus kandidovat do mist i samospravy, nech se zvolit do okresu, prosekej se na kraj, nech se zvolit do poslanecky snemovny a az budes 65 nebo kolik muzes na senat.
Kazdej kdo keca a to je 98 procent naroda muze dokazat to same jako to dokazali nasi / vasi zvoleni zastupci v poslaneckych stranach.
Nebo mi chcete nekdo zde psat ja je nevolil a proto je vse nahovno? Vemte odvahu a chtejte to zmnenit a zmnente to !! Nez bude pozde![]()
Třeba proto aby si to někdo sdílel sám sobě, ale v jiných lokalitách nebo své rodině atd.
To zase někdo vymyslel vojeb, že takový nemá ve světě konkurenci. To snad jde jen v ČR.....no neuvěřitelné.
Distributoři (a jejich mopslík ERÚ) se zuby nehty drží měření po fázích.