Potrebujem dorobiť druhú batériu do svojo minikaravanu žltého VW Caddy, veď mnoho z Vás ho pozná.

Moja predstava je asi jednoduchá, ale potrebujem radu od skúsených.

Keď kempujem tak sa stane že mi nezávislé kúrenie vybije hlavnú batériu. Tak ma napadlo, že za sedadlo vodiča keď mám vo vnútri nábytok by som dal ďalšiu batériu. No nechce sa mi rozoberať pol auta a ťahať novú hrubú kabeláž.
Napadlo ma využitie autozapaľovača ktorý je hneď vedľa umiestnenia batérie.
Moja predstava je že keď postavím nábytok dám batériu a pripojím ju cez autozapaľovač v podstate k hlavnej batérii. Mám trvalé napájanie autozapaľovača.
No, ale tam vznikne hneď niekoľko problémov a to je vyrovnávací prúd bateriek, ktorý môže kľudne odpáliť predpokladám že 15A poistku na autozapaľovači. Moja predstava je že tam pripojiť nejaký DC/DC zdroj, nastaviť na ňom napr. 10A a ten by nabíjal hlavnú batériu keď klesne pod napätie pomocnej batérie.
A teraz problém druhy... Musí to byť obojsmerné, keďže chcem aby to nabíjalo aj pomocnú batériu počas jazdy a keď stojím tak mam solárny panel na streche napojený na hlavnú batériu, takže by sa tým pádom nabíjali obe.
Napadá niekoho čo k tomu použiť? Alebo nejaký lepší nápad? Momentálne nechcem rozoberať auto a ťahať káble, kým to celé auto nevrzga... A takto by to nebol zásah do vozidla vôbec.
Ďakujem za rady.