Ahoj,
mam aktualne FVE 5,40 kW + baterky 7,1 kWh a chtel bych nejak regulovat ohrev TUV. Jsem uplny laik ale nejak sem vycetl ze potrebuju wattrouter?Kam se zapojuje resp. jaky je potreba? Bojler mam puvodni drazice 152 litru s nastavenim teploty akorat pres kolecko:).
Staci to pro 3 clenou rodinu nebo je lepsi koupit nejaky novy s 2x spiralou co jsem tu tak cetl?
Dekuji za odpovedi
T.
Stavajici FVE 5,4kW pripojeni k TUV
Re: Stavajici FVE 5,4kW pripojeni k TUV
Ty nejjednodušší bojlery jsou na vytěžování nejlepší. Máte baterku a to je dobře, jen si sežeňte někoho, kdo vám postaví a zapojí - kybosův vytěžovač. Googl poradí co to je.
7,5 kWp
--východ == 2,25 kWp == Epever Tracer 5415AN
--Jih ===== 3,00 kWp == Epever Tracer 8420AN
--Západ == 2,25 kWp == Epever Tracer 5415AN
2x Axpert king1 Parallel
2x150ah CATL Lion od Mikela
1x150ah samodomo
--východ == 2,25 kWp == Epever Tracer 5415AN
--Jih ===== 3,00 kWp == Epever Tracer 8420AN
--Západ == 2,25 kWp == Epever Tracer 5415AN
2x Axpert king1 Parallel
2x150ah CATL Lion od Mikela
1x150ah samodomo
Dobry den,
dekuji moc za odpoved! Tak nejak jsem to zhruba pochopil ale jaě spis ztraceny:) Nevite o nekom kdo to umi zapojit? Staci klasika eleltrikar?:)
T.
dekuji moc za odpoved! Tak nejak jsem to zhruba pochopil ale jaě spis ztraceny:) Nevite o nekom kdo to umi zapojit? Staci klasika eleltrikar?:)
T.
Elektrikář stačí, ale těžko říci jestli v dnešní době nějakého seženeš. (ten materiál, který generují učňáky komentovat netřeba) Doporučuji najít ve škole pionýra se zájmem o elektroniku. Ten to zvládne levou zadní.
Myši umírají v pastích, protože nechápou, že ten sýr není zdarma. (mnou upravené motto jednoho z webů)