Viete niekto poradit servis? Menic kupovany zo Spanielska, takze asi so zarucnou opravou neuspejem.
Pojistkovy odpínač byl rozpojeny a kabel co jsi připojoval k měniči se dotkl kostry a zničil střídač? To je dost nelogické aby se mu něco stalo na kabelu který nemá potenciál
To mě vede na nějakou jinou chybu. Není nějaké plus někde spojené na kostru? Třeba přes USB? Není nulák ve vzduchu (neuzemněný ani venku ani interním relé k tomu určeném)?Diablo007 píše:Alt to nemůže odpálit střídač kostra je bez potenciálu a regulátor by na dvorce neměl mít žádné napětí když je pojistkovy odpínač rozpojeny
No hodilo to pri tom riadnu iskru, na kostre ostal opálený plech a vyhodilo ističe.josse píše: ↑pon lis 21, 2022 11:56 amTo mě vede na nějakou jinou chybu. Není nějaké plus někde spojené na kostru? Třeba přes USB? Není nulák ve vzduchu (neuzemněný ani venku ani interním relé k tomu určeném)?Diablo007 píše:Alt to nemůže odpálit střídač kostra je bez potenciálu a regulátor by na dvorce neměl mít žádné napětí když je pojistkovy odpínač rozpojeny
Tohle se s kostrou nemůže stát opravdu byl pojistkovy odpínač vypnutý? Máš 2 pólový nebo 1 pólový mne se to nezdá to co popisujespetoz píše: ↑pon lis 21, 2022 1:40 pmNo hodilo to pri tom riadnu iskru, na kostre ostal opálený plech a vyhodilo ističe.josse píše: ↑pon lis 21, 2022 11:56 amTo mě vede na nějakou jinou chybu. Není nějaké plus někde spojené na kostru? Třeba přes USB? Není nulák ve vzduchu (neuzemněný ani venku ani interním relé k tomu určeném)?Diablo007 píše:Alt to nemůže odpálit střídač kostra je bez potenciálu a regulátor by na dvorce neměl mít žádné napětí když je pojistkovy odpínač rozpojeny
Už som sa zmieril s tým, že bude treba vymeniť niektorú dosku. Cenu netuším, dúfam, že nebude v cene nového meniča.
Kostra proti regulátoru bez panelů? A to je trochu divočina ne kdyby tam měl string ok ale bez panelů?
Jo na to jsme zapomněli, minus za usměrňovačem ze sítě proti kostře, to je zkrat vstupu. To by mělo jít opravit.Diablo007 píše:Kostra proti regulátoru bez panelů? A to je trochu divočina ne kdyby tam měl string ok ale bez panelů?