Hľadám v aplikácii Sems portál na PC možnosť zobrazenia výkonu/výroby podľa jednotlivých stringov, zatiaľ márne.
Mám 2 stringy JV a J , a táto informácia by nebola na škodu. Goodwe GW8K-ET, 1.string 7x450W, 2.string 12x450W
Nevie niekto poradiť?
Sems portal - výkon podľa stringov
- pave69
- Výkon panelů v FVE [Wp]: 9900
- Kapacita baterie [kWh]: 18
Re: Sems portal - výkon podľa stringov
Dá se to zobrazit v reportech - menu Zprávy nahoře a pak si naklikat podle potřeby. Je vidět napětí a proud zvlášť, což se hodí pro diagnostiku příčin poklesu.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
@Pavle dík za odpoveď, to viem , napětí a proud zvlášť viem, toto si viem zobraziť, ono sa to dá aj dolu v toku energie keď dám "Zařízení" - "Křivka" a v Menu "Výkon" toto všetko ide vyberať, aj V MPPT X aj I MPPT X, ale viem z toho kedy ktorý string dáva koľko kWh ? dik
- pave69
- Výkon panelů v FVE [Wp]: 9900
- Kapacita baterie [kWh]: 18
V těch zprávách se to dá vyexportovat do Excelu/Calc a dodělat si sloupeček, kde se U vynásobí I pro každou minutu. Přímo v sems jsem zobrazení nenašel.
Mě ale tedy víc vyhovuje ten U a I zvlášť, protože zjednodušeně řečeno kolísání I jsou mraky a poloha slunce, kolísání U stíny.
Mě ale tedy víc vyhovuje ten U a I zvlášť, protože zjednodušeně řečeno kolísání I jsou mraky a poloha slunce, kolísání U stíny.
@Pavle , ešte raz ti musím poďakovať, to čo si ma "nakopol" je to čo som potreboval, nie som elektro odborník, ale po konzultáciách s tými čo tomu rozumejú a vedia že U x I = W atď. (cca), aj keď v Semsportal je to divne uvádzané (U ako V ) atď. , pochopil som, vyskúšal som, sedí to, a výsledok mám ten čo som potreboval. Dííík.