VITEK píše: sob zář 23, 2023 6:40 am
Kolegove s okamzitou platnosti se plne distancuji od noveho uzivatele Vítek ktery je cerstve zaregistrovan. Uzivatele neznam a budu nerad kdyz si jeho prispevky budete spojovat s mymi aby nevznikl jakysi sedy sum nebo nejake propojovani odted omezim svoje prispivani zde na forua budu jen prispivat do meho vlakna nez se situace vyjasní. Sere me ze si nekdo da stejne uzivatelske jmeno a zmeni si ken kratke i na dlouhem coz normalni clovek nema sanci poznat.
Tudiz pro admina pokud to je mozne navrhuji jakesi omezeni u zadavani jmen neb zmena jen z rostik na roštik nebo lojzik na lojzík je fakt hodne neviditelna a myslim si ze by takove registrace nemely byt umozneny.
Prosim admina o komentáře.
Ahoj Vítek
Ahoj,
poslal jsem tvému jmenovci SZ o této nepříjemnosti, snad se brzy ozve, nebo jen upraví jméno, aby si si nepřipadal tak ohrožen. Víc s tím jako obyčejný admin nemohu dělat, ale díky za podnět. Ono není v našich silách, aby jsme kontrolovali kolik nicků je hodně podobných a jak by se uživatele měli jmenovat, ale ve tvém případě je to opravdu moc shodné. To ale při první registraci nový uživatel neví, proto mu to nedávej za vinu. Snad se vše urovná do vší spokojenosti.
Ještě malá poznámka k dění na fóru, která je mimo toto tema.
Já jako obyčejný člen, čtenář, malý přispěvatel nemám pocit, že by forum trpělo nedostatkem práce adminů.
Forum funguje, nejsou zde vulgarity a diskuse jsou v mezích dospělých uživatelů. Proto jsem rád, že nemusíme nikoho napominat, usměrňovat a hlavně banovat.
Za to díky vám všem.
Pokud bude mít někdo jiný názor, je to na založení nového vlákna.