Pánové Už jsem to tady jednou psal s.r.o. chilli společnost s ručením omezeným toto musí uvádět ke jménu firmy!
Pročpak asi!?
To proto že jsou tam vyšší rizika, než u živnostníka který ručí celým svým majetkem dokonce svoji osobní svobodou! Ale nutně to (sro) neznamená že to nemusí fungovat slušně, naopak naprostá většina s.r.o. funguje v pohodě!
Tak tady z 0,1% nesolidních sro nedělejte obecně zloděje ze všech... - to je totiž lež a tk pomluva...
To že většina volí s.r.o. a ne živnostníka - který by byl proto ( rizika záruka a škod jdou za ním a musí si dělat rezervu, navíc si tedy osobní rizika včetně jeho rodiny) dražší, neb musí nutně více nacenit i rizika a to by to měli ocenit zákazníci, ten jeho osobní přístup a zodpovědnost.
Jenže většina dává přednost levnější s.r.o. tedy zdrojem i těchto sro podvodníků jste vy zákazníci!!! - co se honí jen za nejnižší cenou... Mnozí se neobtěžují ani dohledat si reference...
A nikoli politici.
Slušný živnostníci "díky" takovým zákazníkům žgrtům, vrtkolenům , vymírají

navíc v tom pomáhá stále přísnější živnostenský zákon a požadavky na odbornost a praxi prostě byrokracie... o daňových zákonech a hlášení a EET a dalších nesmyslech ani nemluvě.
Nikdo to pak nechce dělat na vlastní triko a není snadné splnit všechny tyto podmínky a ještě jsem mořit po večerech s účetnictvím a hlášeními pod vysokými sankcemi i za drobnou chybu zpoždění o jeden den...
Tak dobře takovým tak že nemají možnost lepšího výběru když volí politiky co Takové zákony - naopak přísné a složité až moc podle mě, uzákoňují.
Já taky z těchto výše jmenovaných důvodu zabalil živnost a radši dělám zaměstnance... Konečně mám volné víkendy, čistou hlavu po práci a prachy skoro stejný

A šudlám si to dál jen pro sebe a pro své příbuzné a jen pro radost.
Samodomo "poloostrov" s Axpert King II - AC OUT 5kW/5kVA, PV IN 6kWp, 10x Longi 445Wp na sedlové střeše na východ a 10ks i na západ, aku 8x12V-240Ah levné olovo Varta+Banner trakční VRLA 23kWh (reálně využitelných často tak do 10kWh), Znojmo.