Existují nějaká doporučení pro komponenty IBC?

Odpovědět
kuraaa

Existují nějaká doporučení pro komponenty IBC?

Příspěvek od kuraaa »

Ahoj všichni, nedávno jsem si chtěl koupit nějaké IBC fotovoltaické moduly na testování. Protože však v současné době na trhu není mnoho poskytovatelů IBC modulů, znám aktuálně mimo jiné IBC SOLAR, Longi Solar, Maysun Solar a futurasun. Kromě těchto značek, doporučujete nějaké další značky?

Nebo pokud někdo používal produkty IBC, také bych rád znal nějaké reálné zkušenosti po instalaci pro referenci.

Děkuji vám všem!
Cmrnda

Re: Existují nějaká doporučení pro komponenty IBC?

Příspěvek od Cmrnda »

kuraaa píše: pon pro 18, 2023 10:28 am Ahoj všichni, nedávno jsem si chtěl koupit nějaké IBC fotovoltaické moduly na testování. Protože však v současné době na trhu není mnoho poskytovatelů IBC modulů, znám aktuálně mimo jiné IBC SOLAR, Longi Solar, Maysun Solar a futurasun. Kromě těchto značek, doporučujete nějaké další značky?

Nebo pokud někdo používal produkty IBC, také bych rád znal nějaké reálné zkušenosti po instalaci pro referenci.

Děkuji vám všem!
IBC nic pozitivního nepřinášely, jediný rozdíl byl v přechodu PN. Za nejdůležitější považuju barvu pozadí, musí být bílá a né černá, zjistil jsem vyšší zahřívaní. Druhý faktor je, aby to mělo standartně alespoň 3 diody (bay Pass). Nejlépe na každým CELLu (nic takovýho ale neznám). Jinak je to uplně jedno, bych řek.
Elektrárna optimalizována pro temnější období.
Panely jih: 3kWp
Panely západ: 3kWp
Panely hoře (top). 4kWp
Regulátor: MůjSystém 2024
Baterie: 8 x Lifepo4 280AH
Měnič DC/AC: Easun 12 000 000 mWp
MaR: MůjSystém 2024
Odpovědět

Zpět na „Elektroporadna“