ČEZ po mne požaduje "Dokument výrobního modulu A2 - nesynchronní", i když je instalován 3xVictron Multiplus-II 48V/5000VA. Pokud bych měl instalován 3x3000VA, tak jim stačí A1-synchronní pro mikrozdroje.
Zkrátka nerozumím tomu, proč mám dokládat dokumenty pro A2 - nesynchronní, když dle mé informace jsou tyto měniče synchronní. Je to s nimi již 4 měsíční boj a vždy vznesou nový požadavek.
Výrobní modul má 13.3kWp/15kW a spadá tedy do jiné kategorie než mikrozdroj do 10(11)kW, ale jedná se o výrobnu.
Pokud může někdo poradit, tak Vás o to prosím. Oficiální paralelní připojení dělám po 7-mi letech poloostrovu, kdy jsem upgradoval systém a používám nastavení ESS dle všech nových nastavení od 1.1.2024 a řeším to jen kvůli technologickým přetokům do max. 1kWh denně (normálně cca 100-200Wh denně). Současně je v instalaci tepelné čerpadlo a tak ze sítě přisaji jen při větší spotřebě.
Co se týče diskuze přímo o "Dokument výrobního modulu A2 - nesynchronní", tak jsem toho zde moc nenašel, většinou se jedná o A1.
Děkuji všem pomoc