Nastavení wifi modulu k měniči

Odpovědět
fremma

Nastavení wifi modulu k měniči

Příspěvek od fremma »

Nastavení wifi modulu... k měniči https://www.mivvyenergy.cz/cs/fotovolta ... 36453.html Dobrý den, setkali jste se někdo, že mu nešlo spárovat wifi modul pomocí aplikace s domácí sítí? Pokud dám vyhledat sitě, hodí to hlášku Failed a nenajde to žádnou sít, ani když je router 2,4Ghz 2m od modulu....
Jbartik

Re: Nastavení wifi modulu k měniči

Příspěvek od Jbartik »

Zkontrolujte kompatibilitu sítě WiFi:

Ujistěte se, že vaše WiFi síť je kompatibilní s modulem. Některé moduly podporují pouze 2,4 GHz WiFi a ne 5 GHz, takže pokud máte pouze 5 GHz síť, modul se k ní nepřipojí.

Zkontrolujte také, zda vaše WiFi síť není chráněná speciálními nastaveními, jako je filtr MAC adres, které mohou blokovat připojení.

2. Resetování modulu:

Většina modulů WiFi má možnost resetování. Pokud máte možnost, zkuste resetovat WiFi modul podle návodu výrobce a pokuste se připojit znovu.

3. Zkontrolujte nastavení routeru:

Ujistěte se, že router nemá zapnuté filtrování IP adres nebo blokování zařízení, které by mohlo bránit připojení modulu.

Zkontrolujte, že máte dostatečně silný signál WiFi v oblasti, kde se nachází modul.

4. Ověřte správné zadání WiFi údajů:

Při připojování modulu k síti se ujistěte, že zadáváte správné SSID (název sítě) a heslo.

Pokud máte nějaké speciální znaky nebo dlouhá hesla, může se stát, že modul není schopen je správně zpracovat.

5. Aktualizace firmwaru:

Zkontrolujte, zda je pro modul dostupná aktualizace firmwaru, která by mohla opravit problémy s připojením.

6. Diagnostika pomocí aplikace:

Pokud je k dispozici aplikace pro konfiguraci a správu modulu, zkontrolujte, zda vám nenabízí nějaké diagnostické nástroje, které mohou pomoci zjistit příčinu problému.

7. Podpora výrobce:

Pokud nic z výše uvedeného nepomůže, doporučuji kontaktovat podporu výrobce modulu, protože mohou mít konkrétní doporučení nebo řešení pro váš problém.

Tohle jsem taky řešil trochu jinej model ale mě pomohlo se připojit na 2.4 síť pak mi to fungovalo a taky mi pak fungoval převodník na Lan což do teď používám .Tady ti kámo nikdo neporadí tady to je samej honič triček.
fremma

Příspěvek od fremma »

Moc díky, příspěvěk je z loňského roku, druhý den se mi to tenkrát povedlo. Nicméně je to nelogické nastavení a ještě se čeká necelý den, než se to zaloguje. Mám nyní další měnič a modul (z Ali...) tak mě za měsíc čeká další zprovoznění.....
brumlaj

Příspěvek od brumlaj »

Koukám že samomasochizmus je v této končině populární sport.
Myši umírají v pastích, protože nechápou, že ten sýr není zdarma. (mnou upravené motto jednoho z webů)
Odpovědět

Zpět na „mivvy ENERGY - rady, postupy, návody“