Bms DALY 300A

Jbartik

Re: Bms DALY 300A

Příspěvek od Jbartik »

Ale přeci ja se nenavažím do lidí co pomáhaj ale který rejpou?! Mam to rozdělaný to asi víš ne nejdřív zapojím pak poladím ke své dokonalosti a dodělám ma čisto jak mě se to líbí né tobě. Bms je 8 cm nad kontaktama na 1 cm silném alu . To je jako když řeknu že onanista má nahoře spojovací matku v bužírce a dole mu to dře izolaci baterky 😂 hele dík už to běží . Ted si to poladím jak chci a vy rejpalove se zamyslete nad sebou .prosedíte hodiny čuměním na baterie ve sklepě a život vám utíká jděte život ven žít a ne do sklepa k regálu život požít 👍 jinak díky všem co mi poradili díky chlapy ..👌🤜🤛 dnes dorazil odpinač 😎👍 vážím si lidí co poradí pohrdám co neporadí a jen poukazujou na druhé .
Přílohy
17394576656426284385615712264965.jpg
dumi
Site Admin
Výkon panelů v FVE [Wp]: 9850
Kapacita baterie [kWh]: 32

Příspěvek od dumi »

On ti s tim senem radi dobre, nerejpe. To cos tam vytvoril smrdi pruserem. Ale.co, bez zit zivot ven a my si pak treba prectem o dalsim baraku kterej lehnul popelem kvuli blbe zapojeny FVE :-) zivot pujde dal :-)
9.6kWp, 32kWh, 2400W + 3000W
BTC adresa pro podporu chodu fora: bc1qf5ueu7f9nunncnuz4vwlj3cnjk4m8asxejlhku
Youda

Příspěvek od Youda »

Jbartik píše: úte úno 04, 2025 7:39 pm To červené nejde mi nastavit vubec
To je Equalized Cut-off Voltage. Že to nejde nastavit je normální a je to dobře.
Chtělo by to mobil s vyšším rozlišením nebo to zkus z tabletu. Ořezává ti to konce názvů jednotlivých nastavení.
Jbartik

Příspěvek od Jbartik »

dumi píše: pát úno 14, 2025 12:43 pm On ti s tim senem radi dobre, nerejpe. To cos tam vytvoril smrdi pruserem. Ale.co, bez zit zivot ven a my si pak treba prectem o dalsim baraku kterej lehnul popelem kvuli blbe zapojeny FVE :-) zivot pujde dal :-)

Jo už to zas maká bms je dobrá 👍 to jsou rady pojď mě jebat každej si to upraví asi né ? Dodělám a srovnám Podle sebe nenechá se to tam válet .Ale co už ,když umím hovno poradit aspon poukážu 😎 .Zas tak to nežer ....vylez ven ze sklepa je slunko na procházky .Ale to ty vlastně vidíš na displeji viď 😂🤣 dík všem kdo pomohl a hodil nějakej názor na věc .zas mě tu 10 let neuvidíš 🤓😉👍
Odpovědět

Zpět na „Montážní poradna“