Mobilní tarify

Tady se můžete vykecávat o čemkoliv i nesouvisejícím s FVE.
Odpovědět
Momo

Mobilní tarify

Příspěvek od Momo »

Prosím pro srovnání, zda můžete doporučit nějaký mobilní tarif.

Nabízí se GO mobil - RINGO NEO - neomezené volání - 100 SMS - 3,5 GB za 299,- Kč.
Tohle bych chtěl 3x a k tomu pro mámu jenom neomezené volání ŠEDESÁT+ za 250,- Kč.

Znáte něco lepšího, kam zavolat a nechat si udělat nabídku na míru?

Ale nechci se vázat třeba na 2 roky, protože ceny by měly klesat.

Díky.
3x Victron MP2 48/5000, 3x MPPT 150/100, Cerbo GX (s NodeRED),
15 kWp na ploché střeše = 5 kWp východ (15°) + 5 kWp jih (37°+43°) + 5 kWp západ (15°),
baterie 3 packy, celkem 23 kWh skládané na 48 V 16s.
Nautilus

Re: Mobilní tarify

Příspěvek od Nautilus »

Řešil jsem to před pár dny, když O2 ušil boudu a zdražil jednorázově o 30% bez možnosti zrušit nechtěné přílepky.
GO jsem měl na seznamu, dále ČEZ, a taky pár alternativních. Prolezl jsem kde co a nikde to nebylo podle mýho gusta. Potřeboval jsem mobil a pevný internet.
O2 neměl zájem a tak jsem u T-mobilu, který zřejmě pochybení O2 využil a dal mi slušnou nabídku (bez dalších podmínek).
Mimochodem O2 mi nabídl za šest stovek (mobil+pevný internet), ale podmínkou bylo jít do AirBank.

Po krachu Bohemky a jí podobných organizací nemám moc důvěru v "malé" hráče a tak jsem chtěl zůstat jen u někoho z velké trojky.
Jednotlivý mob. tarif pod 300,- asi není šance.
Zkoušel jsem se "přifařit" k známému, který má u Vodafounu cca 15 čísel a ani tam by to nebylo nic moc. Neomezený mob. byl v podstatě jako jinde a pevný internet drahý. Hráčů na trhu je málo, konkurence skoro žádná a tak ten TOP tarif si každý drží.

Jiný známý je vodafounu s celou rodinou a má to nastavený celkem rozumně, detaily neznám, ale on si nestěžuje.

Při troše štěstí se dá získat neveřejná nabídka, která může příjemně překvapit.
Kall

Příspěvek od Kall »

Jsem u ČEZu
O2 velmi nedoporučuji
System Growatt 8,8 kWp, střídač 10 KW bat.Growatt 10,24 kW akumulace do vody Dražice 200 l
2 kW
Momo

Příspěvek od Momo »

Asi zvolím O2.

O2 mi nabídli 4 čísla: neomezené volání + SMS + 4 GB za 1.395,- Kč. Protože mám AirBank, tak sleva 300,- Kč.
Takže 1.095,- Kč za 4 čísla. Nějakých 274,- Kč/číslo.

Bez závazku, garance ceny na 24 měsíců, součástí neomezená data na pár dní v měsíci (nevím přesně, nějak se musí aktivovat), televize Oneplay (nepotřebuju, mám sledování.tv grátis).

Zítra odpoledne budou volat. Asi to vezmu.
15 kWp na ploché střeše = 5 kWp východ (15°) + 5 kWp jih (37°+43°) + 5 kWp západ (15°),
Nautilus

Příspěvek od Nautilus »

Týden po podpisu smlouvy ti pošlou oznámení, že ti přidali dalších 10 TV kanálů a cena (velice výhodná) je jen +500Kč, za měsíc se dozvíš, že tvůj tarif firma ruší a převádí tě na tarif "superneo diamantový" za cenu pouhých 1998,- a tak to bude gradovat až budeš platit 2x víc, než kdekoli jinde. Změnu tarifu na pobočce neuděláš, telefonicky neuděláš, protože tě spojí toliko s automatem, který bude stále opakovat: "Nerozumím, řekněte svůj požadavek..." a tobě zbude jen výpověď. Pak tě začnou přemlouvat a znovu slibovat..

To není pesimistická vize budoucnosti, to je mírně odlehčeným stylem popis skutečné události. :stupidme:
Začal jsem na dvou stovkách, pokračoval na třech, záhy se dostal na čtyři, za rok šest, pak osm, po výpovědi zpátky na šest, za dva měsíce opět osm a za dva roky jedenáct. Poslední a definitivní výpověď před týdnem.
Kall

Příspěvek od Kall »

a výpověd u nich představuje doplatit závazek uzavřený na 24 měsíců,je to ve smlouvě někde dole
System Growatt 8,8 kWp, střídač 10 KW bat.Growatt 10,24 kW akumulace do vody Dražice 200 l
2 kW
Momo

Příspěvek od Momo »

Kall píše: úte čer 03, 2025 7:13 pm a výpověd u nich představuje doplatit závazek uzavřený na 24 měsíců,je to ve smlouvě někde dole
Tohle by mělo být bez závazku.
Momo

Příspěvek od Momo »

Nautilus píše: úte čer 03, 2025 7:14 am Týden po podpisu smlouvy ti pošlou oznámení, že ti přidali dalších 10 TV kanálů a cena (velice výhodná) je jen +500Kč, za měsíc se dozvíš, že tvůj tarif firma ruší a převádí tě na tarif "superneo diamantový" za cenu pouhých 1998,- a tak to bude gradovat až budeš platit 2x víc, než kdekoli jinde. Změnu tarifu na pobočce neuděláš, telefonicky neuděláš, protože tě spojí toliko s automatem, který bude stále opakovat: "Nerozumím, řekněte svůj požadavek..." a tobě zbude jen výpověď. Pak tě začnou přemlouvat a znovu slibovat..

To není pesimistická vize budoucnosti, to je mírně odlehčeným stylem popis skutečné události. :stupidme:
Začal jsem na dvou stovkách, pokračoval na třech, záhy se dostal na čtyři, za rok šest, pak osm, po výpovědi zpátky na šest, za dva měsíce opět osm a za dva roky jedenáct. Poslední a definitivní výpověď před týdnem.
V objednávce jsou jiné ceny než byla informace v telefonu, ale prý budou něco dobropisovat, tak si to nechám potvrdit písemně.
Odpovědět

Zpět na „Lampárna“