Prosím pro srovnání, zda můžete doporučit nějaký mobilní tarif.
Nabízí se GO mobil - RINGO NEO - neomezené volání - 100 SMS - 3,5 GB za 299,- Kč.
Tohle bych chtěl 3x a k tomu pro mámu jenom neomezené volání ŠEDESÁT+ za 250,- Kč.
Znáte něco lepšího, kam zavolat a nechat si udělat nabídku na míru?
Ale nechci se vázat třeba na 2 roky, protože ceny by měly klesat.
Díky.
Mobilní tarify
Mobilní tarify
3x Victron MP2 48/5000, 3x MPPT 150/100, Cerbo GX (s NodeRED),
15 kWp na ploché střeše = 5 kWp východ (15°) + 5 kWp jih (37°+43°) + 5 kWp západ (15°),
baterie 3 packy, celkem 23 kWh skládané na 48 V 16s.
15 kWp na ploché střeše = 5 kWp východ (15°) + 5 kWp jih (37°+43°) + 5 kWp západ (15°),
Re: Mobilní tarify
Řešil jsem to před pár dny, když O2 ušil boudu a zdražil jednorázově o 30% bez možnosti zrušit nechtěné přílepky.
GO jsem měl na seznamu, dále ČEZ, a taky pár alternativních. Prolezl jsem kde co a nikde to nebylo podle mýho gusta. Potřeboval jsem mobil a pevný internet.
O2 neměl zájem a tak jsem u T-mobilu, který zřejmě pochybení O2 využil a dal mi slušnou nabídku (bez dalších podmínek).
Mimochodem O2 mi nabídl za šest stovek (mobil+pevný internet), ale podmínkou bylo jít do AirBank.
Po krachu Bohemky a jí podobných organizací nemám moc důvěru v "malé" hráče a tak jsem chtěl zůstat jen u někoho z velké trojky.
Jednotlivý mob. tarif pod 300,- asi není šance.
Zkoušel jsem se "přifařit" k známému, který má u Vodafounu cca 15 čísel a ani tam by to nebylo nic moc. Neomezený mob. byl v podstatě jako jinde a pevný internet drahý. Hráčů na trhu je málo, konkurence skoro žádná a tak ten TOP tarif si každý drží.
Jiný známý je vodafounu s celou rodinou a má to nastavený celkem rozumně, detaily neznám, ale on si nestěžuje.
Při troše štěstí se dá získat neveřejná nabídka, která může příjemně překvapit.
GO jsem měl na seznamu, dále ČEZ, a taky pár alternativních. Prolezl jsem kde co a nikde to nebylo podle mýho gusta. Potřeboval jsem mobil a pevný internet.
O2 neměl zájem a tak jsem u T-mobilu, který zřejmě pochybení O2 využil a dal mi slušnou nabídku (bez dalších podmínek).
Mimochodem O2 mi nabídl za šest stovek (mobil+pevný internet), ale podmínkou bylo jít do AirBank.
Po krachu Bohemky a jí podobných organizací nemám moc důvěru v "malé" hráče a tak jsem chtěl zůstat jen u někoho z velké trojky.
Jednotlivý mob. tarif pod 300,- asi není šance.
Zkoušel jsem se "přifařit" k známému, který má u Vodafounu cca 15 čísel a ani tam by to nebylo nic moc. Neomezený mob. byl v podstatě jako jinde a pevný internet drahý. Hráčů na trhu je málo, konkurence skoro žádná a tak ten TOP tarif si každý drží.
Jiný známý je vodafounu s celou rodinou a má to nastavený celkem rozumně, detaily neznám, ale on si nestěžuje.
Při troše štěstí se dá získat neveřejná nabídka, která může příjemně překvapit.
Jsem u ČEZu
O2 velmi nedoporučuji
O2 velmi nedoporučuji
System Growatt 8,8 kWp, střídač 10 KW bat.Growatt 10,24 kW akumulace do vody Dražice 200 l
2 kW
2 kW
Asi zvolím O2.
O2 mi nabídli 4 čísla: neomezené volání + SMS + 4 GB za 1.395,- Kč. Protože mám AirBank, tak sleva 300,- Kč.
Takže 1.095,- Kč za 4 čísla. Nějakých 274,- Kč/číslo.
Bez závazku, garance ceny na 24 měsíců, součástí neomezená data na pár dní v měsíci (nevím přesně, nějak se musí aktivovat), televize Oneplay (nepotřebuju, mám sledování.tv grátis).
Zítra odpoledne budou volat. Asi to vezmu.
O2 mi nabídli 4 čísla: neomezené volání + SMS + 4 GB za 1.395,- Kč. Protože mám AirBank, tak sleva 300,- Kč.
Takže 1.095,- Kč za 4 čísla. Nějakých 274,- Kč/číslo.
Bez závazku, garance ceny na 24 měsíců, součástí neomezená data na pár dní v měsíci (nevím přesně, nějak se musí aktivovat), televize Oneplay (nepotřebuju, mám sledování.tv grátis).
Zítra odpoledne budou volat. Asi to vezmu.
Týden po podpisu smlouvy ti pošlou oznámení, že ti přidali dalších 10 TV kanálů a cena (velice výhodná) je jen +500Kč, za měsíc se dozvíš, že tvůj tarif firma ruší a převádí tě na tarif "superneo diamantový" za cenu pouhých 1998,- a tak to bude gradovat až budeš platit 2x víc, než kdekoli jinde. Změnu tarifu na pobočce neuděláš, telefonicky neuděláš, protože tě spojí toliko s automatem, který bude stále opakovat: "Nerozumím, řekněte svůj požadavek..." a tobě zbude jen výpověď. Pak tě začnou přemlouvat a znovu slibovat..
To není pesimistická vize budoucnosti, to je mírně odlehčeným stylem popis skutečné události.
Začal jsem na dvou stovkách, pokračoval na třech, záhy se dostal na čtyři, za rok šest, pak osm, po výpovědi zpátky na šest, za dva měsíce opět osm a za dva roky jedenáct. Poslední a definitivní výpověď před týdnem.
To není pesimistická vize budoucnosti, to je mírně odlehčeným stylem popis skutečné události.

Začal jsem na dvou stovkách, pokračoval na třech, záhy se dostal na čtyři, za rok šest, pak osm, po výpovědi zpátky na šest, za dva měsíce opět osm a za dva roky jedenáct. Poslední a definitivní výpověď před týdnem.
a výpověd u nich představuje doplatit závazek uzavřený na 24 měsíců,je to ve smlouvě někde dole
System Growatt 8,8 kWp, střídač 10 KW bat.Growatt 10,24 kW akumulace do vody Dražice 200 l
2 kW
2 kW
Tohle by mělo být bez závazku.
V objednávce jsou jiné ceny než byla informace v telefonu, ale prý budou něco dobropisovat, tak si to nechám potvrdit písemně.Nautilus píše: ↑úte čer 03, 2025 7:14 am Týden po podpisu smlouvy ti pošlou oznámení, že ti přidali dalších 10 TV kanálů a cena (velice výhodná) je jen +500Kč, za měsíc se dozvíš, že tvůj tarif firma ruší a převádí tě na tarif "superneo diamantový" za cenu pouhých 1998,- a tak to bude gradovat až budeš platit 2x víc, než kdekoli jinde. Změnu tarifu na pobočce neuděláš, telefonicky neuděláš, protože tě spojí toliko s automatem, který bude stále opakovat: "Nerozumím, řekněte svůj požadavek..." a tobě zbude jen výpověď. Pak tě začnou přemlouvat a znovu slibovat..
To není pesimistická vize budoucnosti, to je mírně odlehčeným stylem popis skutečné události.![]()