Já mám Axpert King II 1x6kW a přetok 0W
skorodůchodce
Já mám Axpert King II 1x6kW a přetok 0W
Jasně, že nepredikovatelná spotřeba taky dělá problémy.eduard22 píše: ↑sob kvě 16, 2026 1:24 pm Tak dělání problému síti se myslí spíše posílání špiček do sítě nepředvídatelně, ale ne nepředvídatelná spotřeba!, to by síti pak vadil i prostý spotřebitel bez FV! jen tím když zapne silnější spotřebič... To mi chceš namluvit že "posílá" do sítě "bordel" také??? To snad né!?
Nevím co myslí japonec (Se), ale Mex tvrdí/píše, že FVE dělá bordel v síti i když jede bez přetoků. Takže proto tvrdím přesně jako Ty že dělá naprosto stejný bordel v síti jako garážník a Tebou zmíněný případ spotřebitele. Není v tom rozdíl (vyjma NEzisku ČEZu). A selektivně FVE někomu vyhovuje jako argument i přes nesmyslnost jeho tvrzení.eduard22 píše: ↑sob kvě 16, 2026 1:24 pmTak dělání problému síti se myslí spíše posílání špiček do sítě nepředvídatelně, ale ne nepředvídatelná spotřeba!, to by síti pak vadil i prostý spotřebitel bez FV! jen tím když zapne silnější spotřebič... To mi chceš namluvit že "posílá" do sítě "bordel" také??? To snad né!?
A i kdyby, za to si přece platí paušál - dle A hlavního jističe a tak smluvní rezervovaný max příkon!!! To mu nelze vyčítat.
.........
A proč by jsi to měl dělat? A proč bys měl být k síti připojen? To jsou zásadní otázky které je třeba si klást.
Historii nezměníme. Tak je zbytečné se tím trápit.
Minimálně možnost provozu na SPOTu a možnost sdílení.