Já mám Axpert King II 1x6kW a přetok 0W
skorodůchodce
Já mám Axpert King II 1x6kW a přetok 0W
Jasně, že nepredikovatelná spotřeba taky dělá problémy.eduard22 píše: ↑sob kvě 16, 2026 1:24 pm Tak dělání problému síti se myslí spíše posílání špiček do sítě nepředvídatelně, ale ne nepředvídatelná spotřeba!, to by síti pak vadil i prostý spotřebitel bez FV! jen tím když zapne silnější spotřebič... To mi chceš namluvit že "posílá" do sítě "bordel" také??? To snad né!?
Nevím co myslí japonec (Se), ale Mex tvrdí/píše, že FVE dělá bordel v síti i když jede bez přetoků. Takže proto tvrdím přesně jako Ty že dělá naprosto stejný bordel v síti jako garážník a Tebou zmíněný případ spotřebitele. Není v tom rozdíl (vyjma NEzisku ČEZu). A selektivně FVE někomu vyhovuje jako argument i přes nesmyslnost jeho tvrzení.eduard22 píše: ↑sob kvě 16, 2026 1:24 pmTak dělání problému síti se myslí spíše posílání špiček do sítě nepředvídatelně, ale ne nepředvídatelná spotřeba!, to by síti pak vadil i prostý spotřebitel bez FV! jen tím když zapne silnější spotřebič... To mi chceš namluvit že "posílá" do sítě "bordel" také??? To snad né!?
A i kdyby, za to si přece platí paušál - dle A hlavního jističe a tak smluvní rezervovaný max příkon!!! To mu nelze vyčítat.
.........
A proč by jsi to měl dělat? A proč bys měl být k síti připojen? To jsou zásadní otázky které je třeba si klást.
Historii nezměníme. Tak je zbytečné se tím trápit.
Minimálně možnost provozu na SPOTu a možnost sdílení.
A tu o Červené Karkulce bys nedal? Citovat nám z pohádek, že tu nemají své "Čepigy a Myškiny" také budeš?
No to me uklidnuje, chapes ukrajinci a jejich mafie ktera vsem politikum v evrope za bajdena i v usa nabidla politikum kdyz poslou do kyjeva money tak ze jim 5-10% vrati vypranych na privatni ucty a to je pro politiky neodolatelna zalezitost moci legalne privatizovat z verejnych penez proto si strejdu zelenskeho tak hyckaji. No a ten samy strejda zbychlych 90% posila do USA a ti mu za to poslou extremne predrazene zbrane se kteryma umrou na fronte nevinni mladi kluci kteri s tim celym konfliktem nemaji ani nechteli mit vubec nic spolecneho. Dale diky te valce kterou zorganizovali usa, ziskali ciste nahodou monopolni pozici na dodavky plynu do evropy vozili to z perskyho zalivu min 90% objemu a to jim ted rusko / BRICS pres Iran tipli. Takze si muzes myslet co chces ale nejvetsi zlodeji a teroriste na tyhle zemekouli jsou USA a jejich pes UK a Izrael. Jaky kde visi vlajky neni podstatny, podstatny je kam mizi nase penize. No jsem zvedav co bude dal z Ciny odjela US delegace jak spraskani psi
To sice jó, ale pro mě bude bezprostředně lepší když se bude krást v Holomóci než u mě doma.
To není citování z pohádek, je to rozhlédnutí se kolem sebe. To vypovídá o všem, akorát to platí pro toho, kdo to chce vidět a vědět.