TomB píše: ↑sob zář 03, 2022 3:06 pm
jirijezek píše: ↑úte srp 23, 2022 3:07 pm
Wattík píše: ↑úte srp 16, 2022 8:52 am
Jakou značku střídače máte instalovánu? Děkuji.
Goodwe 10 K -ET
Nevím, jestli si to už vyřešil, ale buď máš chybu ve firmware a nebo totálně blbě nastavení. GW10K-ET se takto reálně nechová. Mám obdobnou konfiguraci a od března mám skoro kompletní pokrytí vlastní spotřeby a cca 2MWh přebytků poslané do sítě. Resp. teď už to bude víc jak 2.
Máš PV Mastera pro kontrolu nastavení střídače?
Ještě nevyřešil, posílal jsem email na servis a volal na zákaznickou linku a odpověděli mě toto: je to v pořádku, chová se to podle priorit, nejdřív to pokryje
dům, pak nabije baterie a pak se začnou nahřávat nádrže.
Odpověděl jsem jaké nádrže, nemám žádné nádrže, jen bojler a ten mám odpojený od elektriky a nahřívám ho plynovým kotlem. Nikdo se mi neozval. Volali mi z ČEZu, jak jsem spokojen s FVE. Tak jsem jim to řekl a zase žádná odpověď. Takže moje zkušenost je taková, že doporučuji všem, co uvažují o FVE, aby si jí nechali postavit od toho, kdo se o ni bude starat a ne od ČEZu, pro který to montuje Tenaur, který nekomunikuje.
Jinak mám nainstalovaný PV Master v telefonu, ale nevím jak s tím zacházet , jen se dívám na Semsportal a na PV Masteru přepínám pracovní režimy