Musim uznat, ze jsi to rozebral vyrazne lepe nez ja

Vítku nezlob se za můj výjev:rottenkiwi píše: ↑pon čer 13, 2022 6:48 pm Ale zatial si navod nedal ja mam 220 V /100 A mppt lepsi ako victron za 130 €
a dal som tu aj navod, len ho nevies replikovat, lebo mu nerozumies.
Vsetci len viete vyplakavat na forach ale skutek utek.
A ked mas pernazi dost, tak si kup osciloskop za 23000 € + 3000 + 2000 + 2000 € sondy
+ 4000 € soft, a urob navod ako urobit 1700 V / 300 A 6-phase MPPT
pomocou SiC 4 alebo 3 gen FET-ov, pripadne inych wide band gap.
CO si zistil s baterkami ? Ze vysoke pulzy alebo 0.5 A / 16.5 V urobi so flooded baterkou to iste ?
Ale to sme vedeli na fore v r. 2011. / na zahranicnych este skor, odkedy je googel googlom /
Kiwi rekni mi jediny duvod proc bych mel delat neco na co jsou firmach cele tymy.rottenkiwi píše: ↑ned čer 19, 2022 4:28 pm Mne vadi vasa nekritickost a neznalost problematiky, ale to chce viac studovat a vaic pracovat.
Keby si bol shcopny, tak si taky 150 A 3 faz urobis, ale si neschopak a nevzdelanec, tak len cumis jak puk
a kupujes zastarane a predrazene Victrony.
Za pravdu sa hnevas, pockaj ked budem mat 36000 € vybavu, potom uvidis co viem.
A ked ti nieco vadi, treba zajst za odbornikom, on urci liecbu. Bye.
Ked mam vlastny BMS 45 A prelievanie, vlastny monitoring + cloud,
vlastny menic a vlastny MPPT, preboha, naco potrebujem vase keci.
A tak to zas já ne, protože bude fůra podnikavců, kteří se budou snažit o inflaci v krámě kde nakupuješ, ale zase i to je dobrý, že ti, kteří jsou připraveni (přemýšlí hlavou, ne kapsou) přežijí a ostatní tupci (groš-kešeňoví vrtači kolene) si vyžerou druhou stranu mince.