Přesně, tady je vidět, kdo v tom všechno jede. Od starosty obce počínaje až po vybrané "spoluobčany" a další vlivné osoby.
Jenom platit, platit, sem ke mě, platit, platit!

Přesně, tady je vidět, kdo v tom všechno jede. Od starosty obce počínaje až po vybrané "spoluobčany" a další vlivné osoby.
To by byla ta správná cesta, vědět jak to vidí majitel, kdy se mohla stát chyba. Určitě bych se k tobě přidal.
Používat plumbum
Podle fotek byla baterka Dyness ale měla jen tu smůlu, že stála vedle rozvaděče, kde něco chytlo. Baterka je celá a jen zvenku opálená.eduard22 píše: ↑stř črc 31, 2024 7:20 am Ale poslední požár rozvaděče a aku v Přerově vypadá na to že to dělala firma z továrních komponent, a?....... Viz: https://echo24.cz/a/HP6up/zpravy-domov- ... .seznam.cz)
Presne to teraz upravujem ani nie je taký problem hrubka káblov so solárnych panelov kde sú prúdy max 16A aspoň u mňa ale skôr batérie a pri 24V systéme sú to šupy. takže káble na 200A sú uplne vporiadku dimenzovať.
Takhle už to jeden tuším má.KubisKV píše: ↑stř črc 31, 2024 6:56 am Ohledně bezpečnosti nebudeš nikdy dokonalej vždycky se najde někdo kdo tě bude chtít víc překonat a vymyslí něco víc bezpečný ho takže dokud neuděláš betonový bunkr který bude oddělený od baráku kde budeš mít úložiště a všechny rozváděče tak pořád nebezpečí je ať je to samodomo nebo koupená baterie koupenej systém od firmy.
Jo,jo,jelikož jsem dělal chíli v Semtíně,tak vím o čem je řeč....
Nemám obavu o zničení Země, tak si je tam klidně dej, ale napřed prostuduj něco o výstavbě metra v Praze, o odstřelování dolů a vůbec o výbušninách. Testy významných výbuchů se provádí v moři.
Ježe ten test proběhl bez mé přítomnosti , nemám žádná důležitá data . Defacto jsem se účastnil jen coby uklízeč po mejdanubrumlaj píše: ↑pon srp 05, 2024 10:16 pm Počkej Abramsi, Tys už test dělal (živě si to i po létech pamatuji - a díky za něj - varování). Tys už do testů investoval peněz že se bulvy protáčejí. Nech to na jiných![]()
Zase ty nováčky a čtenáře tolik nepodceňuj, ti kdo se o věc zajímají si vždy udělají svůj vlastní názor získaný nejen svou zkušeností ale taky získáváním informací odkuď koliv.
No hlavně ty Tvoje příspěvky zde, třeba o přepínači sítí... To je fakt pro nováčka teda rada. Hlavně jak tomu technicky zastaralýmu rachtátu postříbřit kontakty.