Madrovo otázky a odpovědi
Pravidla fóra
Pro získání samostatného fóra týkajícího se Vaší vlastní elektrárny, kontakrujte některého z moderátorů nebo admina.
V takto získaném fóru budete mít k dispozici jedno vlákno, které si budete moci moderovat, připadně bude zamčené a budete moci přispívat pouze vy. Dále je ožné si založit další vlákna pro obecné diskuse.
Pro získání samostatného fóra týkajícího se Vaší vlastní elektrárny, kontakrujte některého z moderátorů nebo admina.
V takto získaném fóru budete mít k dispozici jedno vlákno, které si budete moci moderovat, připadně bude zamčené a budete moci přispívat pouze vy. Dále je ožné si založit další vlákna pro obecné diskuse.
-
- Výkon panelů v FVE [Wp]: 11400
- Kapacita baterie [kWh]: 17
Re: Madrovo otázky a odpovědi
Chápu to správně, že když ten přepínač jde přes nulu, tak vše v domě na chvíli shodím?
Chapes spravne ale elektronocke zdroje pri trose sikovnosti to podrzi.....
Takze bezobav...
Takze bezobav...
Tak se musim pochlubit.... už jedeme...
Takže kabel měď 5x 16 je prace pro sebevrahy
, protáhnout to barákem.... mazec, 5x 10 by stačilo
))
Měnič hadex zapnut ozvala se rána... musím Hadex pochválit. V pondělí jsem zaslal na reklamaci a další pondělí přišlo opraveno domů. Takže klobouk dolů.
Tak uvidíme jak bude fungovat
))
Takže kabel měď 5x 16 je prace pro sebevrahy

Měnič hadex zapnut ozvala se rána... musím Hadex pochválit. V pondělí jsem zaslal na reklamaci a další pondělí přišlo opraveno domů. Takže klobouk dolů.
Tak uvidíme jak bude fungovat

- beethowen
- Výkon panelů v FVE [Wp]: 10200
- Kapacita baterie [kWh]: 48
5x16 měď, to máš na AC? Přes to se dá pouštět klidně 80A (50kW), nebo to máš tak daleko?
10,2kWp poly/mono, XTH6000-48, 2x VT-80A, Li-ion 48kWh
Tak trošku jsem to přehnal. proto to píšu. Člověk co mi radil 5x16 mi zapoměl říct, že použil hliník...
Ale jinak je to celkem 26 metrů od měniče k rozvodum. Samozřejmě chci to zvětšit minimálně na 10 kW, takže i rezerva.
Ale jinak je to celkem 26 metrů od měniče k rozvodum. Samozřejmě chci to zvětšit minimálně na 10 kW, takže i rezerva.
-
- Výkon panelů v FVE [Wp]: 8000
- Kapacita baterie [kWh]: 23
16mmMadra píše: ↑stř lis 23, 2022 5:45 pm Tak se musim pochlubit.... už jedeme...
Takže kabel měď 5x 16 je prace pro sebevrahy![]()
, protáhnout to barákem.... mazec, 5x 10 by stačilo
))
Tak uvidíme jak bude fungovat))

A ozvala se rána!?

Samodomo "poloostrov" s Axpert King II - AC OUT 5kW/5kVA, PV IN 6kWp, 10x Longi 445Wp na sedlové střeše na východ a 10ks i na západ, aku 8x12V-240Ah levné olovo Varta+Banner trakční VRLA 23kWh (reálně využitelných často tak do 10kWh), Znojmo.
Zapojeno normálně, ale asi něco nevydrželo... od toho jsou reklamace. Po opravě zapojeno a funguje.. A ano je to made in china.. Takže se to stává.
-
- Site Admin
- Výkon panelů v FVE [Wp]: 9850
- Kapacita baterie [kWh]: 32
Ja ted.koupil v hadexu zdroj. Taky rana. Za dva dny mi poslali novej.. takze pristup super.
9.6kWp, 32kWh, 2400W + 3000W
BTC adresa pro podporu chodu fora: bc1qf5ueu7f9nunncnuz4vwlj3cnjk4m8asxejlhku
BTC adresa pro podporu chodu fora: bc1qf5ueu7f9nunncnuz4vwlj3cnjk4m8asxejlhku