Špatně odražené klínky.
Špatně odražené klínky.
Jsem se manželce zavrtal do řemesla. Špatně jsem odrazil klínky na položené dlažbě a to tak, že tam zůstal zbytek téměř trčet ven a tím brání spárování. Poraďte, jestli víte o nějakém triku, jak to dostat z té spáry bez klení?
7,5 kWp
--východ == 2,25 kWp == Epever Tracer 5415AN
--Jih ===== 3,00 kWp == Epever Tracer 8420AN
--Západ == 2,25 kWp == Epever Tracer 5415AN
2x Axpert king1 Parallel
2x150ah CATL Lion od Mikela
1x150ah samodomo
2x Axpert king1 Parallel
1x150ah samodomo
Re: Špatně odražené klínky.
klínky. To je širokej pojem. Myslíš fakt klínky, nebo vyrovnávací podložky, do kterejch se klínek zasouvá? V každým případě je to plast, takže lámací nožík a trpělivost...
Polostrovní FVE 8 kWp na severu jižní moravy. multiplus II 5000, osvětlení na DC, MPPT od Victronu. Dyibms na lifepo4 baterkách.
Stačila by 1 fotka...
Ohral bych to horkovzduskou a nebo ohrat horkovzduskou starou spachtli a utavit to.
Kdyz ja delal dlazbu tak se mi do stavalo bezne. Problem byl kdyz jsem chtel ukopat klinky co nejsetrneji tak to stalo vic a vic zahovno ... Cim vetsi rana tim lepe. Problem obcas vyva kdyz chces jeste flexilepidlo umejt tak mam nauceno lepim dlazbu jeden den a ukopavam druhy den..... Vetsina ok. Co tam zbyde tak musis dat pryc ... Takze za me tepelne upalit uriznout horkou spachtli ...
Kdyz ja delal dlazbu tak se mi do stavalo bezne. Problem byl kdyz jsem chtel ukopat klinky co nejsetrneji tak to stalo vic a vic zahovno ... Cim vetsi rana tim lepe. Problem obcas vyva kdyz chces jeste flexilepidlo umejt tak mam nauceno lepim dlazbu jeden den a ukopavam druhy den..... Vetsina ok. Co tam zbyde tak musis dat pryc ... Takze za me tepelne upalit uriznout horkou spachtli ...
mě se tohle nestalo, a to jsem loni na tyhle vyrovnávací klínky lepil cca 50m2 "keramickejch prken" formátu 200x1200mm, tj bylo jich potřeba fakt hodně...
Polostrovní FVE 8 kWp na severu jižní moravy. multiplus II 5000, osvětlení na DC, MPPT od Victronu. Dyibms na lifepo4 baterkách.
Mockrát dík za odpovědi, také jsem myslel na nůž, ale to by asi bylo dost vohubu, nejvíc se mi zamlouvá Vítkův postup se špachtlí, pak napíšu.
7,5 kWp
2x Axpert king1 Parallel
1x150ah samodomo
2x Axpert king1 Parallel
1x150ah samodomo
existují vibrační brusky s "pilkovým" nástavcem. Používá se to na dolování staré spárovky z mezer mezi kachličkami. Sorry za reklamu, nebudu hledat něco co je bez nápisu.
Myši umírají v pastích, protože nechápou, že ten sýr není zdarma. (mnou upravené motto jednoho z webů)