Řadím se mezi zahradní elektrárny s panely umístěnými na zemi, pravda, na samotné elektrárně mám panely místo střechy.
Úprava nad dosavadním sázením panelů jsem opravil několik technikálií. Hlínk u nás koupený EN AW-6060, stav T66, tzv. "bláťák", ikdyž je drahý a ale je měkký, jsem pozastavil vingle 40x40x3 a nahradil je 30x30x2 v hl.nosnících. Spojnice jsou stále 20x20x2.
Nosníky jsem udělal jinak, beton z let minulých se docela rozpadl, neznám důvod, ale vysvětluji si to tak že cement byl nekvalitní. Náhradou je trubka 125, kanálovka zaplněná betonem. Tím by se mělo zamezit rozsypání betonu, protože bude v trubce a bude jí i obklopovat.
Elektrárna Humux
Pravidla fóra
Pro získání samostatného fóra týkajícího se Vaší vlastní elektrárny, kontakrujte některého z moderátorů nebo admina.
V takto získaném fóru budete mít k dispozici jedno vlákno, které si budete moci moderovat, připadně bude zamčené a budete moci přispívat pouze vy. Dále je ožné si založit další vlákna pro obecné diskuse.
Pro získání samostatného fóra týkajícího se Vaší vlastní elektrárny, kontakrujte některého z moderátorů nebo admina.
V takto získaném fóru budete mít k dispozici jedno vlákno, které si budete moci moderovat, připadně bude zamčené a budete moci přispívat pouze vy. Dále je ožné si založit další vlákna pro obecné diskuse.
Elektrárna Humux
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.