1) na uvod situace...vytápění podlahové elektrické DEVI, rekuperace, tepelné čerpadlo vzduch vzduch toshiba air conditioner RAV-SP1404AT-E + tepelné čerpadlo bazén, spotřeba cca 14000kWh za rok, orientace J JV, osazeni na strechu, sklon 25 stupnu, pudorys 13 na 3,7m
2) zatim mam el. zafixovano, ale pristi rok mi to konci a trosku jsem se zhrozil...takze resim FVE
3) poptal jsem cca tri firmy, vsichni mi nabizeji Goodwee, ja bych rad Solax, nevim proc, ale co ctu, tak neco naseptava pro solax

4) a ted co resim - typ panelu - jaky vykon - 450 nebo vice?
5) solax vs goodwee menic a proc?
6) baterie, jaka kapacita? pocitam s vyuzit tarifu od CEZu a kombinaci baterie a virtualni baterie
7) optimizery ano/ne?
8) realizacni firma? doporuceni zkusenosti - kdo montuje (muj vysneny solax)

9) jak mit zkonfigurovano cele nastaveni - baterie leto/zima - nutno resit a napojeni spotrebicu na okruhy atd
10) cokoliv duleziteho na co bych mel brat zretel a dat si pozor, dival jsem se i na vypocty dle lokality, kolik jsem schopen vyrobit - ma to vyznam nejak resit nebo s tim kalkulovat - adresa Praha Vychod - Tehovec 25162
Diky vsem, kdo memu dotazu bude venovat cas, pripadne bude ochoten poradit a neco relevantniho rici...