nevím, jestli to patří zrovna sem, když tak poprosím admina o přesun.
Počasí je jakési šílené, pokud to bude pokračovat podobně rozmařile, můžeme se nejpozději v létě na co těšit a ty hice nesnáším...

Uvažuju o pořízení klimatizace, asi ne takové té velké s venkovní jednotkou ale prostě nějakou bednu, které se udělá díra ve zdi pro chobot... Něco podobného jsme měli kdysi dávno v práci, a nestálo to skoro za nic, na druhou stranu jsem loni viděla něco podobného v místní lékárně, a bylo tam příjemně chladně.
Nemám v tomto typu spotřebičů žádný přehled.V domě mám rozveden výstup výkonově regulované AC (fázová modulace SSR, které je řízené vytěžovačem s regulací 0-100%) pro bojler, a napadlo mě, zda by se to nedalo použít i pro tyhle klimatizace - co se stane, když je prostě nadrzo budu krmit modulovaným signálem.
Máte nějaký tip po čem jít - zda to vůbec je to vůbec možné, na co si dát pozor? Idea je, že nižší výkon AC signálu prostě sníží výkon klimatizace. Na druhou stranu obsahuje takto modulovaný signál spoustu vyšších harmonických, nerada bych, aby se mi po baráku rozprskla hromádka elektroniky...
Díky za tipy