Ach ty BMS, samozřejmě že máš pravduNoparasito píše:Zacina to do sebe zapadat, nebo se mi to zda??
Baterie je jen jedna???

Ach ty BMS, samozřejmě že máš pravduNoparasito píše:Zacina to do sebe zapadat, nebo se mi to zda??
Baterie je jen jedna???
U Lifepo4 55,2V(3,45V na clanek je dobre tak na zimu nikoli v lete) je vcelku smazba baterie. Pokud ji nebalancujes, tak se opravdu mohlo stat, ze baterie jakoby cyklovala diky BMS. Pak mohlo dochazet k pretezovani kondiku.luky píše: ↑pon srp 08, 2022 11:58 am Kroutím nad tím hlavou úplně stejně. Byl zapnutej vlastně 3 měsíce. Je mi jasný, že kondenzátory jsou spotřební záležitost, ale čekal bych výměnu po 5ti letech.
I kdyby se mi je povedlo odpravit při zasunutí pojistky, tak bych si toho všimnul, ne? Mám pojistku 10cm od měniče. Začalo to zlobit tak 2 měsíce od poslední manipulace s pojistkou.
Mám 16s LiFepo, nabíjím na 55,2V. To je pro 80V kondíky docela velká rezerva,ne?
Popravdě to je složené z 60Ah článků (aktuální kapacita cca 55Ah). Takže rozhodit na dvě části by to šlo. Ale spíš mám v plánu koupit ještě jednu sadu kolem 120Ah. Přesně z těchto důvodů (redundance) a taky zmenšení proudů (jsem si vědom, že 4kW pole a 5kW měnič se špičkou 10kW je na 6kWh baterku na hraně. A ještě tu mám "FV krytinu" na garáž, asi 2kWp.)Noparasito píše: ↑úte srp 09, 2022 9:20 pm Neslo mi o kapacitu, ale ze je jedna baterie a jedna bms.
Kdyby to bylo slozeno z 60Ah clanku a 2 bms bylo by to pravdepodobne bezpecnejsi.
Ještě trocha energie se tam vejde, ale empiricky mám vyzkoušené, že se pak začnou články rozjíždět. Takhle se to drží v rozmezí asi 20mV i s tím dětským balancováním. Tak jestli ten překmit netrvá čtvrt hodiny, tak by to neměl být takový problém. Ale nechám si poradit, nastavím méně (54.5V?).Noparasito píše: ↑úte srp 09, 2022 9:20 pm Moc si nejsem jistej kolik energie se vejde do Lifepo4 nad 3,45V. Z me zkusenosti je to ze Axpert umi pri odpojeni zateze prekmitnout i o +1,5V a to se bavim o baterce 15kWh.
Ja jedu leto 54V a zimu 55V. Po kompletni zmene chemie bude 3,4-4V na clanek.(li-ion 14S).luky píše: ↑stř srp 10, 2022 8:58 amPopravdě to je složené z 60Ah článků (aktuální kapacita cca 55Ah). Takže rozhodit na dvě části by to šlo. Ale spíš mám v plánu koupit ještě jednu sadu kolem 120Ah. Přesně z těchto důvodů (redundance) a taky zmenšení proudů (jsem si vědom, že 4kW pole a 5kW měnič se špičkou 10kW je na 6kWh baterku na hraně. A ještě tu mám "FV krytinu" na garáž, asi 2kWp.)Noparasito píše: ↑úte srp 09, 2022 9:20 pm Neslo mi o kapacitu, ale ze je jedna baterie a jedna bms.
Kdyby to bylo slozeno z 60Ah clanku a 2 bms bylo by to pravdepodobne bezpecnejsi.Ještě trocha energie se tam vejde, ale empiricky mám vyzkoušené, že se pak začnou články rozjíždět. Takhle se to drží v rozmezí asi 20mV i s tím dětským balancováním. Tak jestli ten překmit netrvá čtvrt hodiny, tak by to neměl být takový problém. Ale nechám si poradit, nastavím méně (54.5V?).Noparasito píše: ↑úte srp 09, 2022 9:20 pm Moc si nejsem jistej kolik energie se vejde do Lifepo4 nad 3,45V. Z me zkusenosti je to ze Axpert umi pri odpojeni zateze prekmitnout i o +1,5V a to se bavim o baterce 15kWh.
Začal jsem hledat kondenzátory na výměnu a zjistil jsem, že to nebude tak jednoduchý. Zatím jsem prolezl GME, TME a Farnell. A potřebný kondíky nikde.![]()
Je to "běžná" BMS od lithiumbatterypcb. Verze 16S LiFePO 100A (s mosfety). V rámci hledání problému jsem ji teď vyměnil za tu "novou" verzi s DC relé. (obojí prodává i Mikel).
Pardon, byl jsem od středy na Berounce chytat fotony do mojí mobilní elektrárny. Dej mi ještě chvíli, ještě pohledám, zda by nešly koupit nový. Když nic nenajdu, obrátím se na tebe.
Problém to není, ale před koupí jsem nenarazil na informaci, že by to byl takový střep. Ale celý internet jsem zatím nepřelouskal.
Tak to sedím v první řadě na tomto představení. Na srazu se ožralcům podsunula výměna 1xMSB za jedno pivo. Trumfneš lepší výhodností tuto nabídku, které někteří opravdu podlehli? (ale zase po veřejném rozpárání MSB se zase ta investice nezdála tak nevýhodná