Proč idiota??? Jen jsem poopravil nepřesný ekonomický termín. Nic jiného v tom nehledej!misif píše: ↑ned dub 28, 2024 4:33 pmGratuluji edo, když někdo napíše zcela konrétní a smysluplný popis, kdy se mu BEV vyplatilo (přestože BEV není jenom o penězích) je potřeba jej alespoň chytit za nějaké bezvýznamné slovo a dělat z něj idiota, protože prostě nemá starého kombíka jako ti správní borci.
.....
A věci ani lidé se nedělí na staré nebo mladé (nové), ale na dobré nebo špatné! Znám mnoho případů, kdyměli lidi kolem mě neustále náhradní vozidlo po koupi nového...
Neb nový nerovná se automaticky lepší , mnohdy ba naopak! (jak sa neustále optimalizuje... - lidově ojebává!) a starý neznamená automaticky horší, natož zaostalejší.
(jezdím v práci i s novýma autama i jsem měl tu možnost jezdit v EV a dokonce v nové Tesle 4x4, ale nenadchlo mě nějak moc, kooor za tu cenu... :-/ Snad proto, že jsem měl spalováky vždy výkonější a pouze v automatu (nyní nemám jen starého ale dobrého(!) kombíka v automatu, ale i 5-ti dvířko a jedno SUV 4x4) , což je pohoda řídit a jen mnozí, co automat nikdy nepoznali, se rozplývaj nad EV jakože: "To je paráda! U teho se nemusí řadit... Jede to samo!" Nojo, jako spalovák v automatu