Mám PV s výkonom 5,5 kWp a striedač GoodWe GW8K-ET s batériami Dyness T10. Problémom ale je, že smart meter vyhodnocuje údaje o spotrebe nesprávne a SolarGo ich interpretuje nasledovne: výroba počas dnešných slnečných dní podľa mňa zodpovedá realite a počas poludnia je to cca 5kW, odber zo siete cca 100W, avšak batérie nie sú dobíjané, keďže spotrebu domu vykazuje SolarGo ako súčet výroby panelov a odberu zo siete a preto logicky batérie ostávajú v standby režime. Pripájam aj výstup zo SolarGo.
Podotýkam, že CT senzory majú správny smer od domu do siete a sú pripojené hneď za hlavným ističom. CTa na L1 (hnedá fáza), CTb na L2 (čierna fáza) a CTc na L3 (sivá fáza). CT sú aj na smart metri zapojené správne podľa manuálu od Goodwe.
CT test ale stále skončí s chybami na všetkých 3 fázach (CT phase fault connect).
PS: FW striedača bol po inštalácia vo verzii 923, avšak zrealizoval som update na verziu 1231 ale nezmenilo sa absolútne nič. Smart Meter bol menený za nový ale tiež sa nič nezmenilo. Signalizačné LED na striedači svietia korektne ako by mali, okrem idnikácie nabíjania batérie, keďže ostáva v standby.