Měnič MUST
Měnič MUST
Dá se připojit Wifi modul k měniči pomocí kabelu přes port, který slouží k připojení PC? Půjdou přes to data do modulu?
Re: Měnič MUST
Takhle, myslím tím Modul Wifi Plug 14, který nebude standartně jako obvykle zapojen do portu Wifi v Mustu, ale o něco výše v portu USB (určený pro PC). Bude to takto fungovat?
Měnič MUST - lze sehnat v ČR silnější než 48V/5000W
Ahoj, mám takový dotaz, lze v ČR sehnat silnější 1f. měnič Must, než co se nyní prodává u jediného obchodníka v ČR, tj. 5000W z 230V?
Kam a proč zmizel z trhu v ČR ten měnič MUST 5500W? Co jsem se díval na zahraniční weby, dokonce jsou už u MUSTu na trhu novinky jako 27A / 230V a zejména, co se mi líbí i 2 pole z FVE a i max. výkon 6500W z FVE 80-230V. Prostě strop 4000Wp, co umí ten, co je na trhu je fakt málo. Přitom MUST je dobrá značka....ze zahraničí bych to nerád objednával....
Kam a proč zmizel z trhu v ČR ten měnič MUST 5500W? Co jsem se díval na zahraniční weby, dokonce jsou už u MUSTu na trhu novinky jako 27A / 230V a zejména, co se mi líbí i 2 pole z FVE a i max. výkon 6500W z FVE 80-230V. Prostě strop 4000Wp, co umí ten, co je na trhu je fakt málo. Přitom MUST je dobrá značka....ze zahraničí bych to nerád objednával....